Izvor: Njuz.net, 17.Mar.2016, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čopor stranačkih aktivista napao prolaznike na ulici

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 17. mart 2016, (Njuz) – Prolaznici koji su se jutros našli u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu doživeli su, više nego neprijatno iskustvo pošto ih je napao čopor stranačkih aktivista i podelio im propagandni materijal.
Uplašeni građani su spas potražili u okolnim ulicama, ali su ih aktivisti sledili i samo najbrži i najsrećniji su uspeli da im umaknu.
– Bilo je to grozno, jezivo iskustvo, još uvek se tresem – priča, kroz suze, Sofija Luković, koja se >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << zatekla na licu mesta – Izgledali su potpuno miroljubivo sve dok im se nismo približili, a onda su odjednom, uzvikujući političke parole, jurnuli ka nama i počeli da nam dele nekakve letke. Bilo je tu aktivista iz većine partija, a mislim da je među njima bilo i nekoliko mešanaca. Srećom, prošle smo bez ozbiljnijih povreda, ali traume će me sigurno mučiti danima – kaže ona dok pokazuje propagandni materijal koji su aktivisti ostavili u njenim rukama.
Slično je prošao i kik bokser Marko Jović koji je naišao samo nekoliko minuta kasnije. Samo zahavljujući spretnosti i brzoj reakciji on je uspeo da pobegne u jednu od prodavnica.
– Ne mogu tačno ni da se setim kako je sve počelo. Sećam se da sam se odjednom našao u uskovitlanoj masi koja je gurala nekakve papire u moje šake. U opštem metežu čuo sam da neko viče „Vučić, Vučić“, “ Pajtiću, lopove“, drugi su uzvikivali „Dosta je bilo“, „Lažeš, Vučiću“ i „Vučiću, pederu“. Pokušavao sam da se izvučem, ali su me vukli za rukave i nogavice. Dok sam se gušao u masi nekako smo stigli do ulaza u jednu radnju, uspeo sam da odgurnem vrata i bukvalno propadnem unutra – ispričao je on.
Građani sa kojima smo pričali kažu da ovo nije redak slučaj i da više ne može da se živi od partijskih aktivista koji presreću građane na ulici. Oni apeluju na njihove lidere da ih ne puštaju na ulicu bez nadzora, a nadležnima poručuju da, što pre, naprave azil za agresivne aktiviste kako se ovakvi napadi ne bi ponavljali.
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.