Izvor: Blic, 15.Jun.2023, 11:27

Claptone – house maestro pod maskom misterije

Uprkos najjačim naporima fanova i njihovih radoznalih pogleda, jedan od najpoznatijih umetnika svetske house scene, producent i DJ Claptone, i dalje ostaje misterija skrivena iza autentične zlatne venecijanske maske, a sve sa ciljem da se percepcija njegove muzike ne prepliće sa njegovim likom. Na taj način, obožavaoci house i tech žanrova identifikuju ga prvenstveno po prepoznatljivom zvuku koji nosi dozu melanholije protkanu rasplesanim funkom, a koji ćemo u subotu, 8. jula čuti na Gorki List Glavnoj bini EXIT festivala!

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Claptone – house maestro pod maskom misterije

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jun.2023

Nastupa u subotu, 8. jula na Gorki List Glavnoj bini EXIT festivala!..Uprkos najjačim naporima fanova i njihovih radoznalih pogleda, jedan od najpoznatijih umetnika svetske house scene, producent i DJ Claptone, i dalje ostaje misterija skrivena iza autentične zlatne venecijanske maske, a sve sa ciljem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.