Članovi grupe Green Day stigli u Beograd

Izvor: Press, 26.Maj.2013, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Članovi grupe "Green Day" stigli u Beograd

Produkcija koju spremaju za sutrašnji spektakl na Kalemegdanu već se postavlja na binu ispod bedema tvrđave, u parku kod Kule Nebojša. Razglas koji su doneli sa sobom je prestižne svetske marke "Clair i-5", poznat po tome što ga trenutno koriste imena kao što su Džon Bon Džovi, "Black Sabbath", "Guns ‘N’ Roses" ili Rodžer Voters.

Rasveta koja se montira na binu široka je 44 metra i visoka 17 metara, a sastoji se od oko 700 uređaja poslednje generacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << među kojima je i veliki zid iza benda sastavljen od 288 led kolor reflektora sa preko 50.000 svetlećih dioda.

Ulaznice za ovaj koncertni spektakl "Calling 2013" na Kalemegdanu, prodaju se širom Srbije i celog regiona u prodajnoj mreži Eventim, po cenama od 2.790 za P2 zonu, 3.390 za P1 i 3.990 dinara za Fan pit, a svi koji planiraju da ulaznice kupe na dan koncerta, mogu ih kupiti na blagajnama u Bulevaru vojvode Bojovića od 17 časova.

"Green Day" su evropski deo turneje otvorili sa koncertima u Milanu i Trstu, gde su na svakom koncertu imali po 30.000 fanova. Na oba koncerta set lista se sastojala od oko 30 pesama sastavljenih od najvećih hitova i nekoliko obrada kao što su "AC/DC" i "Highway To Hell“, "Hey Jude“ od Bitlsa ili od Stonsa "Satisfaction“.

Dva dana pred veliki koncert u Milanu, bend je napravio tajnu svirku u malom milanskom klubu "Ohibo" pred par stotina najvernijih fanova, time dokazavši da i dalje ume da ostvari direktan kontakt sa publikom, baš kao i na početku karijere pre 25 godina.

Atmosferu pred nastup "Green Day"-a koji će nastupiti u 22 sata, već od 18.15 sati u velikom parku preko puta Kule Nebojša praviće domaćini večeri, novosadski legendarni pank-rok bend "Atheist Rap", skopski ska-pankeri "Superhiks", kao i jedan od najvećih regionalnih bendova "Hladno pivo".


Izvor: Tanjug

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE SPREMNO ZA SPEKTAKL: "Green Day" sutra na Kalemegdanu (VIDEO)

Izvor: S media, 26.Maj.2013

Kalifornijska grupa "Green Day" (Grin dej), koja će sutra održati koncert na Kalemegdanu, doputovala je u Beograd i planira da obiđe grad u večernjim satima, saopšteno je iz "Avalon produkcije"...Produkcija koju spremaju za sutrašnji spektakl na Kalemegdanu već se postavlja na binu ispod bedema...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.