Ciklon Branko prihvatio ponudu Vlade Srbije da preuzme upravljanje Agencijom za vanredne situacije

Izvor: Njuz.net, 06.Avg.2014, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ciklon Branko prihvatio ponudu Vlade Srbije da preuzme upravljanje Agencijom za vanredne situacije

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBranko svestan loše situacije u Agenciji za vanredne situacije

BEOGRAD, 6. avgust 2014, (Njuz) – Visinski ciklon pod imenom Branko izjavio je da je prihvatio ponudu premijera Srbije Aleksandra Vučića da preuzme upravljanje sektorom za vanredne situacije Republike Srbije.
Branko će sledeće nedelje biti postavljen za vršioca dužnosti generalnog direktora tog javnog preduzeća.
- Ne znam da li ću biti izabran, ali nisam mogao da odbijem ponudu premijera Vučića. >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Kao neko ko je ima toliko iskustva u oblasti vanrednih situacija, bio bih krajnje nepošten prema sebi kada bih ovakvu ponudu odbio – rekao je Branko.
Na pitanje kako je odlučio da napusti više slojeve troposfere i preuzme ovaj sektor, Branko je rekao da ga je na to nateralo jezgro hladnog vazduha koje je sa svih strana okruženo toplim vazduhom.
- Cikloni poput mene najbolje znaju da je stanje u agenciji za vanredne situacije tako loše da možemo reći da je njihova aktivnost gotovo nepostojeća – rekao je Branko.
Izvor je naveo da će Branku jedan od prvih zadataka biti da drastično svojim delovanjem drastično poveća aktivnost ove agencije.
Isti izvor je naveo da je Branko za prihvatanje mesta u državnoj agenciji insistirao samo na tome da se zna kome podnosi izveštaje o poslovanju agencije i da jedino merilo uspeha bude šteta koju će izazvati pljuskovi, grad i oluja.
Viktor Marković
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Povezane vesti

Beko: Odgovoriću na sve kontroverze

Izvor: B92, 07.Avg.2014, 13:54

Beograd -- Biznismen Milan Beko objaviće sutra da li je prihvatio ponudu premijera Srbije Aleksandra Vučića da preuzme upravljanje Železnicama Srbije. ..Beko će sutra održati konferenciju za novinare na kojoj će govoriti, kako je saopštio, "o izboru za direktora Železnica Srbije i ostalim povezanim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.