Čik neka se neko zameri pevačici: Ovi mišići odradiće posao! (FOTO)

Izvor: S media, 10.Dec.2012, 13:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čik neka se neko zameri pevačici: Ovi mišići odradiće posao! (FOTO)

Ako joj samo neko stane na žulj, ovo će ga sačekati!

Ana Milenković izgleda baš mnogo vremena provodi u teretani. Na jednom svom nastupu fotografu je pokazala dobar biceps, za razliku od koleginica koje pokazuju nešto drugo. Pevačica je veoma dobro pripremljena za sve neplanirane situacije, pa nek neko samo proba da joj se zameri, ovo će dobiti po nosu.

***Glumica "začinila" plesnu tačku: Oslobodila se grudnjaka i đuskala ponosno pokazujući gole grudi! (+16VIDEO)

Izvor: Smedia, Foto: Klub Sova

Pretraga po temi: Ana MIlenković, Biceps, Mišići, Nek joj se zameri

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Nedopustivo: Dženifer Lopez pokazala nerpijatan prizor u predelu međunožja! (FOTO)

Izvor: S media, 11.Dec.2012, 12:22

I divama se omakne, ali zar baš ovoliko? ..Dženifer Lopez kao da nije imala vremena da se sredi, ili makar da obuče nešto čisto. Džej Lo se pojavila u javnosti u prelepom kompletu koji je isticao svaku njenu oblinu. I sve bi bilo savršeno, da nam nije pokazala nešto vuiše. Njena nesmotrnost...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.