Ćero, ako bude para, napusti školu! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 19.Jun.2019, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćero, ako bude para, napusti školu! (FOTO, VIDEO)

Mama popularnih manekenki Internet proglasio za "najgoru selebriti majku"

Celi svet zna za Điđi i Belu Hadid, najatraktivnije i najtraženije manekenke na planeti. Ono što ne znaju svi, a što je trenutno aktuelno na Internetu je da je njihova mama Jolanda Hadid učestvovala u rijalitiju "Domaćice Beverli Hilsa" u kojima su gledaoci imali prilike da vide i njene ćerke...

Jolanda je gurala Điđi u svet modelinga, rekla joj da mora da žrtvuje odbojku da ne bi bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mišićava kao muškarac "manekenke moraju da budu mršave", i pratila je na kastinge i snimanja. Na jednom od njih joj je rekla: "Nastavi da radiš da kupiš sebi stan".

U većini kadrova nema Bele Hadid - do trenutka kada i ona kreće da se bavi manekenstvom. "Pitala me je 'mama, ako uspem, mogu li da napustim školu'", govori Jolanda kamerama i odgovara: "Rekla sam joj ako budeš zarađivala šest cifara ja nemam ništa protiv".

Pogledajte video:



Izvor: YouTube/Bravo

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.