Ćerke Siniše Mihajlovića u RIJALITIJU

Izvor: OkRadio.rs, 16.Jan.2019, 13:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerke Siniše Mihajlovića u RIJALITIJU

Lepotice Viktorija i Virdžinija, najverovatnije će učestvovati u italijanskom rijalitiju "Ostrvo poznatih" Ćerke slavnog fudbalera Siniše Mihajlovića, lepotice Viktorija i Virdžinija, najverovatnije će učestvovati u italijanskom rijalitiju "Ostrvo poznatih", čije emitovanje počinje 24. januara, piše tamošnja štampa.   Za uspeh u ovom šou-programu potrebne su predanost i disciplina, a budući da su kao ćerke vrhunskog sportiste vaspitane baš u tom duhu, nema sumnje da će uspešno odgovoriti svakom izazovu i zadatku, ali da će pažnju gledalaca privući i lepotom.

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

"TEŠKO JE, ALI SPREMNE SMO" Ćerke Siniše Mihajlovića potvrdile da ulaze u rijaliti

Izvor: Blic, 16.Jan.2019

Pre nekoliko dana italijanski mediji preneli su da ćerke Siniše Mihajlovića, Viktorija i Virdžinija, ulaze u tamošnji rijaliti "Ostrvo poznatih", a sada su naslednice proslavljenog fudbalera i same potvrdile ovu informaciju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.