Ćerka joj zvezda! Goca Džehverović OBRAĐUJE za lovu DEDU iz Švajcarske!

Izvor: 011vodič.com, 31.Jan.2015, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka joj zvezda! Goca Džehverović OBRAĐUJE za lovu DEDU iz Švajcarske!

– Neprestano radim i ništa mi nije teško. Evo sada sam bila u Švajcarskoj čuvala sam jednog čoveka tamo, vodila računa o njemu, kupala ga, hranila i uzela dobre pare. To je pružanje nege. Meni ništa nije teško. Ovde sam čuvala jedno malo dete u jajincima, doputovala sam pre nekoliko dana. Radim i u Pančevu, spremam svadbe i proslave, dekoracije oko hrane – otkrila je Goca za “Svet”. Goca je i otkrila da je Teodora kritikuje što toliko radi, ali se ona ne obazire na to. – Ona >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << se stalno buni ali ja ne želim ni da čujem. Radila sam i pre nego što je postigla ovakav uspeh, radim i sada. Dobro su joj prošle nove pesme, ova sezona je bila odlična. radila je u Crnoj Gori dosta sada je u Turskoj, na odmoru, zaslužila je. Već sam počela da joj šijem stvari, da bude sve gotovo kada se vrati. More
The post Ćerka joj zvezda! Goca Džehverović OBRAĐUJE za lovu DEDU iz Švajcarske! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.