Ćerka? Pljunuti tata!

Izvor: Mondo, 15.Nov.2018, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćerka? "Pljunuti" tata!

Ćerka glumca i glumice je izgleda povukla na tatu "špijuna".

Danijel Krejg i Rejčel Vajs su nedavno dobili ćerkicu čije ime još uvek drže u tajnosti.

Krejgu (50), odnosno, Džejmsu Bondu i lepotici iz "Mumije" je ovo prvo dete zajedno - Vajsova iz veze s Darenom Aronofskim ima jedanaestogodišnjeg sina, a Danijel iz prethodne veze ćerku.

S obzirom na to da oboje drže do privatnosti i ne dele detalje iz zajedničkog života, kada je glumica >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << gostovala kod voditelja Stivena Kolberta, on je odlučio da iskoristi priliku i pokuša da sazna malo više o njihovoj prinovi kada ju je pitao na koga beba liči.

Bond, BEBA Bond!

"Izgleda baš kao Danijel. Stvarno izgleda, da", kratko je rekla Rejčel i kroz šalu potvrdila voditeljev komentar da to onda znači da im ćerka ima "čelični plavi pogled i velika ramena".

Glumac i glumica su počeli da se zabavljaju 2010. godine i venčali se godinu dana kasnije. U aprilu ove godine je Rejčel iznenadila svet objavom da će ona i Danijel "dobiti malo ljudsko biće".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.