Čemu služi džepić na ženskim gaćicama?

Izvor: Prva.rs, 27.Feb.2017, 11:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čemu služi "džepić" na ženskim gaćicama?

Prema svetskim zdravstvenim standardima, unutarnji deo gaćica koji se nalazi u direktnom kontaktu s najintimnijim delom ženskog tela mora biti prekriven mekanim, nežnim i prirodnim komadom materijala.
To je naročito važno pogotovo ako su u pitanju sintetički modeli donjeg rublja. Materijal se mora ušiti u gaćice, ali šavovi na dva mesta mogli bi iritirati intimno područje pa se s toga s jedne strane ipak ne pričvršćuje za gaćice.
Zbog toga nastaje mali "džep" koji, uprkos >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << mišljenju mnogih muškaraca, ipak ne služi za nošenje predmeta.
Njegova prvenstvena funkcija je smanjivanje kontakta sa sintetičkim materijalima koji podstiču razvoj bakterija i bakterijskih infekcija, dopušta intimnim delovima da dišu, a takođe upija eventualne telesne tečnosti
Izvor: zadovoljna.hr

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.