Izvor: Blic, 25.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca 17. marta peva u Ljubljani

Ceca 17. marta peva u Ljubljani

Popularna pevačica Svetlana - Ceca Ražnatović već uveliko se sprema za koncert koji će održati u Sloveniji. Njen nastup u Ljubljani zakazan je za 17. mart u dvorani 'Gospodarsko razstavišče'.

Iako će naša folk zvezda u Sloveniji nastupiti tek za nepuna dva meseca, reklamna kampanja je već u jeku, a bilbordi sa njenim likom su na svakom koraku glavnog grada Slovenije. Ovo neće biti prvi Cecin nastup u ovoj bivšoj jugoslovenskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << republici. Ona je pre dve godine nastupila u dvorani 'Tivoli'. Na tom koncertu, Cecu je došlo da vidi i čuje preko 10.000 ljudi. Nekoliko meseci kasnije, ona je održala koncert u Celju gde je takođe bilo preko deset hiljada ljudi. Te koncerte tada je ispratilo čak 120 medijskih stanica među kojima su bili londonski 'San', 'Skaj njuz'i Bi-Bi-Si. Ceca Slovencima ponovo obećava nezaboravan i lud provod na koncertu na kojem će promovisati svoj novi album 'Idealno loša'.

M. Č.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.