Carski: Ispala ti s..a! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 23.Dec.2016, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carski: Ispala ti s..a! (FOTO, VIDEO)

Hit snimak s novogodišnjeg TV dočeka na Pinku

Foto: MakeAGIF

  Pre nekoliko dana na televiziji Pink je snimljen novogodišnji program - red pesme, red svetlucavih, šljaštećih toaleta, red mrkih pogleda zato što se "neka nabila u prvi red"... standardno!

Ipak, paparaco kamera je snimila momenat koji će ući u antologiju.

Nije samo Branka gledala u Stanijine grudi, pogledajte NJEGA!

Razlog - legendarna folkerka Branka Sovrlić >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uradila je nešto što bi većina nas uradila! Pokrila Stanijine grudi! (da ne kažemo s...).

Da li je ovim gestom želela da joj poruči da joj je ispala bradavica (što smo i sami videli!) ili da joj stavi do znanja da u njeno vreme TOGA nije bilo na televiziji, ili jednostavno Branka nije znala "da to tako treba da seva".



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.