Čarli Šin na lečenju

Izvor: Blic, 24.Feb.2010, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarli Šin na lečenju

Portparol Čarlija Šina saopštio je da je glumac otišao na lečenje i da je privremeno prekinuo snimanje TV komedije "Dva i po muškarca".

"Čarli Šin je otišao u jedan centar za oporavak što je preuzeo kao preventivnu meru", navodi se u saopštenju Stena Rozenfilda u kojem se ne precizira od čega se leči 44-godišnji glumac.

Producenti popularne serije izrazili su podršku Šinu i naveli da će snimanje "Dva i po muškarca" biti privremeno obustavljeno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

"Podržavamo odluku Čarlija Šina da se dobrovoljno prijavi na lečenje. Želimo mu sve najbolje u trenutku kada rešava privatni problem", navodi se u saopštenju producenata u kojem se ne pominje kada bi snimanje serije moglo ponovo da počne.

Čarli Šin je uhapšen pre dva meseca, na Božić, zbog svađe sa suprugom tokom koje joj je, kako ona ispričala policiji, pretio da će je ubiti.

I Šinova supruga Bruk otišla je u jedan centar za oporavak a ni za nju se ne zna od čega se leči.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.