Čarli Šin ima HIV?

Izvor: Radio 021, 12.Nov.2015, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čarli Šin ima HIV?

U svetskim medijima ovih dana pojavila se informacija da je jedna velika holivudska zvezda HIV pozitivna.

Identitet tog glumca nije poznat, ali se spekuliše da bi to mogao da bude Čarli Šin. Ovo je posebno zabrinjavajuće jer se navodi da glumac ima dugu listu slavnih bivših devojaka.

"Njegove bivše su jedna Oskarovka, religiozna filmska zvezda, poznata holivudska ličnost sa kontroverznom prošlošću, TV zvezda, medijska ličnost i jedna manekenka", piše magazin >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << "The Sun".

Takođe, jedan izvor otkrio je da je u Holivudu javna tajna da taj glumac ima HIV i da je i on sam to znao već nekoliko godina.

Prema nekim navodima, bivše devojke sada planiraju da tuže ovog glumca. Na društvenim mrežama već se uveliko spekuliše o kojem glumcu bi moglo da se radi, a najviše je onih koji veruju da je upravo reč o Čarliju Šinu.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.