Carica! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 24.Nov.2018, 19:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Carica! (VIDEO)

Glumica je još jednom pokazala zbog čega je među omiljenim poznatim facama širom sveta.

Dženifer Garner je zvezdu na Bulevaru slavnih dobila u avgustu ove godine, kada su joj se na ceremoniji pridružili deca i bivši muž Ben Aflek.

Sada je na svom Instagram profilu podelila sa fanovima video klip u kojem se vidi kako "stepuje" preko zvezde s njenim imenom i našalila se da je to "deo ugovora".

"Da li se ikada zapitate šta se deševa na Bulevaru >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << slavnih nakon ceremonije? Deset sati/meseci nastupate da zadržite svoje mesto - u ugovoru je", napisala je ona u opisu snimka i dodala i pozdrav Snoop Doggu koji je nedavno takođe dobio svoje mesto među ostalim poznatima na ovim pločnicima.

Prebolela Afleka, ima novog dečka!

Pogledajte glumičine sjajne plesačke pokrete!

View this post on Instagram

Do you ever wonder what happens to the Walk of Fame Stars after the ceremony? 10 hours/month performing to keep your spot—it’s in the contract. ‍♀️ See you on Hollywood Blvd., @snoopdogg— I’ll be the one with the janky time step! (By the way—how fun would this really be?! ♥️♥️) #4millionthankyous #blessyourhearts #butinthenicewaynotthepassiveaggressiveway

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on Nov 23, 2018 at 8:11pm PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.