Čanak nedostaje devojci Jeleni

Izvor: Blic, 14.Mar.2009, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak nedostaje devojci Jeleni

Iako prvi srpski političar koji je ušao u kuću „Velikog brata” Nenad Čanak ima brojne pristalice i navijače, moramo se složiti da mu je najvatreniji navijač svakako devojka Jelena s kojom je u vezi već dve godine. I dok Nenad u kući na Košutnjaku ističe svoj revolucionarni duh, pokušavajući sve da uveri da je ovaj rialiti jednom rečju - zlo, njegova devojka ga svakodnevno gleda i bodri, ali i jedva čeka dan kada će se sa Nenadom ponovo susresti u spoljnom svetu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<



- Jelena svaki dan gleda dešavanja u kući „Velikog brata”, uopšte ne propušta emisije i bodri Nenada. On joj veoma nedostaje i Jelena ne može da dočeka da se on vrati u spoljni svet. Njoj je svakako drago što je ušao u kuću, dopada joj se kako se tamo „pokazao”, ali joj baš fali i nestrpljiva je u želji da ga vidi - ispričao je za „Blic” izvor blizak ovom paru.

Dvadesetosmogodišnja Jelena i Nenad upoznali su se preko prijatelja, a Jelena je otkrila kako su uplovili u ljubavne vode"

- Radila sam u Agenciji za privatizaciju čiji je tadašnji direktor Nenadov prijatelj. Ceo mesec smo se dopisivali putem SMS-a, a onda me je Nenad pozvao na večeru koja je trajala od petka do utorka. Od tada smo nerazdvojni - ispričala je Jelena za magazin „Glorija”.

Nenad i Jelena su u srećnoj vezi već dve godine i nije ni čudo što Čankova lepša polovina ne može da dočeka trenutak kada će se susresti sa svojim dragim.

I dok ona strpljivo čeka, Nenad svojom duhovitošću i inteligencijom svakodnevno zasmejava ukućane. Zavaljen u „svoju” fotelju u dnevnoj sobi kuće, političar ukućanima otkriva sve pikanterije iz svog života. Čanak je za ovih nekoliko dana priznao da je ušao u kuću kako bi građanima Srbije pokazao da je Veliki brat zapravo „dno dna” i da je reč o potpunom zaglupljivanju publike, te da se nada da će učešćem uspeti da promeni razmišljanje ljudi. Ispričao je da za najvećeg krivca pojave turbo folka svakako smatra Gorana Bregovića, pričao je dogodovištine kada je kao klinac muzičar obilazio ceo svet, a stanarima je preksinoć ispričao da je 2000. godine imao i saobraćajnu nesreću kada je pri velikoj brzini na motoru sleteo sa puta.

I političari hrču

S obzirom na to da od početka emisije ne može da se pomiri sa tim da u „Velikom bratu” nema popodnevne dremke - Nenad Čanak je morao da prekrši pravilo kuće, te je usred bela dana zaspao u svojoj omiljenoj fotelji nasred dnevne sobe. Ostali ukućani popadali su od smeha kada su čuli Čankovo „testerisanje”, a Maci je sinula ideja kako da ga probudi - uključio je mašinu koju je u kuću donela Jelena Karleuša, ali se Čanak na zvuke alarma samo promeškoljio. U tom ga je Veliki brat pozvao u ispovedaonicu.

- Pa" šta da radim, Veliki brate, kad ne mogu da zaspim uveče, pravdao se poznati političar.



Samo Miki nominuje ove nedelje


Zbog toga što je pritisnuo crveno dugme na famoznoj kutiji koju je pred svoj izlazak u kuću unela Jelena Karleuša, Miki Đuričić je postao gospodar kuće „Velikog brata” i jedini ima priliku da nominuje dva stanara za prvo izbacivanje u ovom serijalu.

Miki je u ispovedaonici ispričao da mu najviše od ukućana smeta Mira Škorić.

- Možda Maca ima najveći ego, ali ne bih njega da izbacujem. U stvari, Mira Škorić ima najveći ego, iako to ne pokazuje - obrazložio je Miki, ali je u tom trenutku prekinuto emitovanje, pa nismo do kraja čuli da li je Miki zaista nominovao Miru, niti smo čuli kog drugog ukućanina je Miki nominovao.



VB sapunica


Prvi zadatak, snimanje sapunice, uneo je pravu pometnju u kući. S obzirom na to da je Miki Đuričić bio kamerman, uzeo je za shodno da umesto španske serije snima privlačna poprsja ukućanki. One su mu to zamerile i nastao je obračun između poznatog pčelara i Mire Škorić"

- Šta umišljaš ti, kako bi tebi bilo da je tvoja sestra na našem mestu! - ljutila se ona, a Miki je odgovorio „ne smeta im kada se slikaju nage, niti kada, recimo, sede Maci u krilu, ali im njegova kamera smeta”.

Mimi: Miki je moj favorit

Ukućani na skeneru bivše pobednice:

Prošlogodišnja pobednica drugog VIP serijala „Velikog brata” Mimi Đurović, koja je tada osvojila 50.000 evra, ove godine prati šou kraj malog ekrana.

- Zanimljivo mi je da pratim „Velikog brata”, prisetim se kada sam ja bila u kući i sve to mi malo nedostaje. Trenutno moji favoriti su Miki, Čanak i Mira Škorić - kaže Mimi i naglašava da ju je Miki oduševio. Kada su u pitanju dešavanja u kući, ona prognozira:

- Prve nedelje se svi slažu, a već druge počinju svađe. Tako će biti i s njima...

M. R.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Smara ko zmaj

Izvor: Kurir, 13.Mar.2009, 09:37

Ako je suditi po porukama gledalaca koje se emituju tokom uključenja uživo u kuću „Velikog Brata“, titulu najvećeg VB smarača već je zaradio lider LSV Nenad Čanak. Naime, kad u ponoć krene živi prenos na televiziji Pink iz kuće na Košutnjaku, publika s nestrpljenjem očekuje neko dešavanje...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.