Ćale treći put! (FOTO)

Izvor: Mondo, 20.Apr.2019, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ćale treći put! (FOTO)

Francuski glumac i 30 godina mlađa manekenka dobili dete!

Francuski glumac Vensan Kasel (52) i manekenka Tina Kunaki (22) dobili su prvo zajedničko dete, kćerku kojoj su dali ime Amazoni.

Vensan se oženio ponovo nakon razvoda od Monike Beluči, manekenkom koja je pozirala za naslovnu stranu "Voga" i zbog koje je Vensan zaboravio na bivšu ženu.

Uz klinku zaboravio Moniku Beluči (FOTO, VIDEO)

Par se venčao u avgustu prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << godine u Bidaru u Francuskoj, na intimnoj ceremoniji u gradskoj opštini, kojoj je prisustvovao samo najuži krug bliskih osoba, a sada je stigla i beba.

Iz braka sa Belučijevom, Vensan ima kćerke Devu (13) i Leoni (8). Francuski mediji prenose da je ime novorođene kćerkice "omaž" Brazilu, gde par provodi najveći deo vremena.

View this post on Instagram

@fashionnova

A post shared by tina kunakey (@tinakunakey) on Mar 3, 2019 at 8:22am PST

View this post on Instagram

A post shared by tina kunakey (@tinakunakey) on Oct 30, 2018 at 5:49am PDT

View this post on Instagram

#24août2018

A post shared by tina kunakey (@tinakunakey) on Sep 8, 2018 at 9:54am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.