Čak Noris rastura video igre. Bukvalno (Video)

Izvor: Dzungla.org, 26.Avg.2012, 18:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čak Noris rastura video igre. Bukvalno (Video)

Čak Noris će verovatno živeti večno kroz viceve koji se prepričavaju na svim kontinentima i filmove koje je snimio, a sada je, zahvaljujući jednom popularnom autoru video snimaka na „Jutjubu“, postao junak nekih od najpoznatijih video igara, poput „Tetrisa“, „Super Marija“, „Pekmena“…

Kao omiljeni lik za eksploataciju, lik Čaka Norisa je umontiran u stare verzije popularnih video igara, te se, na primer, u „Tetrisu“ bori sa kockicama koje padaju. Smeh >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << je zagarantovan.

U njegovoj verziji „Super Marija“ prepreke same padaju pred njim, budući da se služi veoma nekonvencionalnim metodama za prelaženje nivoa.

„Pekmen“ se igra sam od sebe, tako što Čak Noris jednim udarcem uspeva da „razvali“ čitavu igricu.

Kung-fu metodama se koristi i na karting stazi, gde „čisti“ protivnike kao od šale u „Mario kartu“.

Ništa manje nasilan nije u igrici „Angry Birds“.

(Izvor: Blic)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.