Čaba Silađi osvojio zlato na Svetskom kupu!

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čaba Silađi osvojio zlato na Svetskom kupu!

Srpski plivač Čaba Silađi osvojio je zlatnu medalju na 50 metara prsno na Svetskom kupu u Berlinu. On je stazu preplivao za 27.18 sekundi.
U nedelju od 15:30 u NFL igraju Tampa Bej – Karolina, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 2.15.
Drugo mesto je osvojio Arne Kaming iz Holandije koji je za Silađijem zaostao tri stotinke, a treće Danac Arne Bjerg koji je zaostao 43 stotinke.
Bila je to neizvesna trka do samog kraja. Naš plivač se odlično snašao >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << u samoj završnici.

Članak Čaba Silađi osvojio zlato na Svetskom kupu! se pojavljuje prvo na MaxBet Sport.
The post Čaba Silađi osvojio zlato na Svetskom kupu! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VN JAPANA Botas najbrži u Suzuki, Mercedesu titula

Izvor: 011vodič.com, 13.Okt.2019

Vozač Mercedesa Valteri Botas pobedio je u trci Formule 1 za Veliku nagradu Japana, a njegova ekipa osvojila je šestu titulu u šampionatu konstruktora. Botas je ostvario šestu pobedu u karijeri, a treću u sezoni, odnosno prvu na stazi Suzuka.. Od 18 igraju Mađarska – Azerbejdžan, a u kladionici...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.