ČUDO NA OSTROGU: Dragana preživela PAD U PROVALIJU - udarala u STENE, doktori ostali u šoku kada su je pregledali

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 12:27

ČUDO NA OSTROGU: Dragana preživela PAD U PROVALIJU - udarala u STENE, doktori ostali u šoku kada su je pregledali

Lekari se iznenadili kada je stigla u bolnicu.

Za manastir Ostrog se vezuju razna čuda, a jedno je doživela i Dragana Vasić iz Sijekovca kod Broda. Ona je preživela pad sa litice bez težih povreda. Padala je u provaliju od stotinjak metara., odakle su je izvukli spasioci.

Dragana je bila pod Ostrogom 16. jula 2022. godine, gde je i prenoćila. Sutradan je  bila na molitvi i poklonila se moštima Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca.

Pre polaska kući, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je uzela štake iz autobusa, došla do litice i okliznula se, te pala u provaliju od 80 do 100 metara.

Kako Dragana navodi, ona je udarala o stene, ali nije zadobila nijedan prelom. Hitno je bila prebačena u Urgentni centar u Podgorici kako bi joj bile ustanovljene povrede i kako bi joj bila ukazana lekarska pomoć. Međutim, lekari su se iznenadili kada su videli da Dragana nema ozbiljnije povrede.

- Snimali su me, nisu mogli da veruju da sam pala sa tolike visine bez ijednog preloma. Malo me bole noga i leđa od udaraca o stene i imam ogrebotine po telu i licu. Spasio me Sveti Vasilije i čim stanem na noge, malo se oporavim, ponovo ću otići u Ostrog da se poklonim svetitelju - ispričala je Vasićeva novinarima u Brodu.

Dragana Vasić je kao petogodišnja devojčica 1992. nastradala od mine i od tada je bila vezana za invalidska kolica, a zahvaljujući majci, vežbama i molitvama je prohodala.

Srbija Danas/Atvbl

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.