ČIP JE TU, I JOŠ GORE, MNOGO GORE! Konačno otkrivena TAJNA zaštitnih maski! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2020, 10:19

ČIP JE TU, I JOŠ GORE, MNOGO GORE! Konačno otkrivena TAJNA zaštitnih maski! (VIDEO)

Zar ste sumnjali?

Kritične situacije u našim životima, poput aktuelne pandemije koronavirusa, plodno su tlo za razne teorije zavere. Uz sveprisutni Internet, one se prenose brzinom munje.

Do sada je bar desetak teorija našlo svoje poštovaoce, poput one da Bil Gejts hoće da nas čipuje preko vakcine, pa do toga da zaštitne maske prenose 5G signal. Što je najgore, tvorci teorija zavere su obično zlonamernici koji jednostavno vole da se sprdaju sa lakovernim ljudima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali to je duža priča.

U svakom slučaju, jedna od luđih je pomenuta teorija o maskama, pa se jedan duhovit tip dosetio da dokaže kako je ona istinita, i to je samo vrh ledenog brega.

Kada je isekao masku, u njoj je našao i čip i kameru i još mnogo toga! Naravno, u pitanju je sprdnja na račun teorija zavere, pogledajte - tu je i neizbežna muzika iz serije "Dosije iks", da začini ovo "otkriće":

Šta nam rade!!! pic.twitter.com/CZLlSZAUp

— Ben Dover 🥔 PRO (@plavsenovic) August 6, 2020

Bivša i sadašnja žena Đoleta Đoganija se skinule i ZAJEDNO ZAMEŠALE: Vesna i Slađa rame uz rame, ne zna se koja je zgodnija (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.