CELOG ŽIVOTA POGREŠNO SEČETE ZELENU SALATU: Dovoljan je samo 1 POKRET RUKE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2022, 19:43

CELOG ŽIVOTA POGREŠNO SEČETE ZELENU SALATU: Dovoljan je samo 1 POKRET RUKE (VIDEO)

Sada znamo!

Kupus sladak, kiseo, kao salata, glavno jelo ili dodatak, sa mesom ili bez njega, pored pasulja i krompira osnova je naše kuhinje.

U našem narodu koristi se i kao hrana i kao lek i to sa razlogom. Ovo moćno povrće pravi je melem za ceo organizam.

Zbog njegove niske kalorične vrednosti, glavni je sastojak u svim salatama, te bez njega ne bi bila ista. Ono što sve najviše muči, kako ga seći pravilno, bez da potrošimo previše vremena u kuhinji.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Tiktokerka Suzu, otkrila je kako da za samo par sekundi bez noža očistimo zelenu salatu i uklonimo joj koren.

- Ovako me naučila moja mama - napisala je Suzi u komentaru uz video koji su mnogi pohvalili.

Sve što treba da uradite jeste da celu glavicu salate (trik je najprimenjiviji na vrstu "iceberg", ali može i za mladi kupus), okrenutu korenom nadole, snažno udarite o sto. Zatim, okrenite glavicu i rukama bukvalno iščupajte "srce" koje se već odvojilo od listova.

Suzin video je postao viralan ne samo na ovoj, već i drugim mrežama na kojima su joj se mnogi korisnici zahvalili na neverovatno korisnom savetu.

- Upravo sam naučio nešto novo - poručio je jedan tiktoker, a da trik zaista "radi", potvrdila je i jedna korisnica koja kaže da tako postupaju i profesionalci...

Ovo sam naučila u restoranu u kom sam radila kad sam imala 15 godina. Tako se to radi - napisala je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.