Izvor: Blic, 28.Nov.2018, 08:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

CELA JUGOSLAVIJA JE "LUDELA" ZA NJOM Kada su isplivale fotografije Tanje Bošković u kupaćem svi su ostali u ŠOKU

Slovi za jednu od najlepših Jugoslovenskih glumica, a na izgledu i danas mogu da joj pozavide mnoge žene. Tokom čitave svoje karijere Tanja Bošković gradila je karijeru na filmskim i serijskim rolama, a uvek je isticala da su joj deca na prvom mestu. Ćerka Lana Karaklajić bavi se glumom, dok se sin Đorđe preselio u Ameriku.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

CELA JUGOSLAVIJA SE TRESLA PRED NJENOM LEPOTOM: Isplivale fotografije Tanje Bošković u kupaćem, svi ostali u ŠOKU

Izvor: Story, 28.Nov.2018

Slovi za jednu od najlepših Jugoslovenskih glumica, a na izgledu i danas mogu da joj pozavide mnoge žene. Tokom čitave svoje karijere Tanja Bošković gradila je karijeru na filmskim i serijskim rolama, a uvek je isticala da su joj deca na prvom mestu. Ćerka Lana Karaklajić bavi se glumom, dok se...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.