ČEDIN SKRIVENI TALENAT Ovakav skok u vodu još niste videli

Izvor: Blic, 24.Jul.2016, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ČEDIN SKRIVENI TALENAT Ovakav skok u vodu još niste videli

Političar Čeda Jovanović uživa na moru, u porodičnom odmoru, a fotografije sa uzbudljivog letovanja Jovanović rado deli sa svojim pratiocima na Instagramu.

Ovoga puta, političar je podelio video na kom se vidi kako spas od tropske vreline pronalazi skokom u more. I to ne običnim skokom u vodu, već onim za koji je neophodna vežba i ozbiljna veština. A da Čedin skok iz koluta unazad sa pramca broda ostane ovekovečen, potrudila se pratnja političara koja ga je snimila dok je skakao.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SKRIVENI TALENAT Ovako Čeda Jovanović skače u vodu

Izvor: Blic, 24.Jul.2016

Političar Čeda Jovanović uživa na moru, u porodičnom odmoru, a fotografije sa uzbudljivog letovanja Jovanović rado deli sa svojim pratiocima na Instagramu...Ovoga puta, političar je podelio video na kom se vidi kako spas od tropske vreline pronalazi skokom u more. I to ne običnim skokom u vodu,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.