CAR ILI BOGOHULNIK? Sveštenik prskao svetu vodicu iz dečijeg pištolja, ali ima solidno opravdanje! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2020, 10:24

CAR ILI BOGOHULNIK? Sveštenik prskao svetu vodicu iz dečijeg pištolja, ali ima solidno opravdanje! (FOTO)

Snalazi se kako zna i ume.

Rimokatolički sveštenik iz Mičigena blagoslovio je internet nekim duhovitim mimovima nakon što su njegove fotografije s pištoljem za prskanje vernika svetom vodicom postale viralne.

Prošlog meseca otac Tim Pelc iz katoličke crkve Sveti Ambrouz u Detroitu pokušavao je da pronađe način kako da održati društveno distanciranje tokom Velike nedelje usred pandemije koronavirusa. Kaže kako je razmišljao kako da deci približi iskustvo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Uskrsa uprkos karantinu, pa je došao na ideju zbog koje je postao hit na internetu.

Pelc je napravio poligon za vernike na kojem im je sa sigurne udaljenosti blagosliljao uskršnje korpe pištoljem za vodu, a čak se i savetovao s doktorom hitne pomoći kako bi se uverio da nikoga neće dovesti u opasnost.

- Ne samo da je ovo sigurno nego je i zabavno. I on je došao s decom - rekao je sveštenik za BuzzFeed News. Iako su fotografije objavljene prošlog meseca, tek nedavno su postale viralne zahvaljujući raspravi na Tviteru.

In the US state of Michigan, Tim Pelc recently used the toy water gun to "bless" it.

The priest, who blessed citizens in Detroit with a pistol, said it was both safe and fun. #Detroit https://t.co/yNsUy9YRTV pic.twitter.com/3WmaD4Cx3K

— MulierLife (@LifeMulier) May 18, 2020

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.