Izvor: Blic, 23.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buduća princeza nosi srpske rukavice

Buduća princeza nosi srpske rukavice

Kejt Midlton, devojka britanskog princa Vilijama, u britanskim medijima već je prozvana novom Dajanom. Pre nekoliko dana, na jednom od uštogljenih zvaničnih događaja u engleskoj prestonici, kada je Kejt u okviru kraljevske porodice predstavljena javnosti, deo njenog stajlinga privukao je posebnu pažnju. Mlađana Kejt nosila je rukavice koju su kreacija naše poznate dizajnerke Evice Milovanov-Penezić.

Evica već godinama stvara >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << najneobičnije modele rukavica. Njen rad svi ljubitelji mode mogu videti na revijama u Beogradu, ali i širom Evrope. Princeza Katarina je, kao i mnoge poznate žene u Srbiji, ponosna vlasnica više pari Evičinih rukavica. Umetnica je svojim prefinjenim radom pronašla put i do britanskog kraljevskog dvora. Kako su vaše rukavice pronašle put do ruku buduće princeze?

- Moram da napomenem da nije postojala nikakva veza, moje rukavice se i inače prodaju u Londonu. Znam da je buduća princeza u šetnji sa svojom stilistkinjom bila u potrazi za nekim posebnim detaljem za njeno prvo zvanično predstavljanje kraljevskoj porodici. Nisam ni znala da je baš ona kupila dva para crnih rukavica. Tek posle tri dana, kada su me pozvali prijatelji i pokazali mi naslovne strane britanskih novina na kojima se vidi da Kejt nosi baš moje rukavice, postala sam svesna čitave priče! Želela je da izgleda najbolje što može, a ja sam imala udela u tome.

Da li je bilo nekih specijalnih porudžbina od ostalih članova kraljevske porodice?

- Za sada ne, ali se nadam da će mala ljubičasta etiketa sa mojim imenom biti primećena. Ali, o tome ću razmišljati kada Kejt i zvanično postane princeza. Za sve ima vremena. Šta trenutno radite?

- Trenutno se pripremam za Sajam mode u Diseldorfu koji se održava od drugog do šestog februara ove godine. Nagoveštaja je mnogo, kao i poslovnih ponuda, ali ne želim da o tome govorim unapred. Videćemo se kada se vratim u Beograd, a tada ću vam doneti najnovije vesti!

M. Glišić Druga Dajana

Kejt Midlton je dugogodišnja devojka princa Vilijama koju novinari sve češće porede sa njegovom pokojnom majkom - princezom Dajanom. Kejt se suočava sa istim problemom kao i bivša princeza, neprestano je na meti paparaca koji budno prate svaki njen korak. Princ Vilijam je prvo zamolio novinare da prestanu sa maltretiranjem njegove izabranice, a zatim se obratio i advokatima u nameri da zaštiti njenu privatnost.

Njegov predstavnik za štampu je rekao da uznemiravanje mora da prestane.

- Princ samo želi da paparaci i novinari prestanu sa maltretiranjem njegove devojke. Slična stvar se dogodila i u vreme Dajanine veridbe. Ona je bila neprestana meta beskrupuloznih fotoreportera. Prošlo je toliko godina, a novinari nisu izvukli nikakvu pouku iz toga...

Bliski prijatelji princa Vilijema tvrde da on nikada nije imao čvršću i bolju vezu. Par je zabavljanje započeo još na Univerzitetu Sent Endrjus, gde su proveli četiri godine živeći zajedno, daleko od očiju javnosti. Ali, ova fakultetska romansa nije se završila raskidom, već se nastavila sa još većim žarom. Vilijam i Kejt provode svaki trenutak zajedno. Princ Čarls i Kamila su oduševljeni budućom snajom.

- Ona je divna osoba i iskreno se nadamo da će ubrzo postati član naše porodice. Kraljevska venčanja su divna prilika za sve nas da se radujemo, ali bojim se da je taj dan daleko. Princ je još uvek mlad za ženidbu.

Danas je buduća princeza Kejt nezavisna i ima svoj posao u jednoj od modnih kuća, tvrdeći da joj je nezavisnost neophodna. Ali, pravila nalažu da kada jednom bude ušla u kraljevsku porodicu, moraće da prekine sa poslom i postane uzorna supruga i majka. Čarlston za Evicu

Kako saznajemo, Evica je uradila i rukavice koje će nositi glavni protagonisti filma 'Čarlston za Ognjenku'.

- Koliko ja znam, film počinje kadrom u kojem se vide ruke Stefana Kapičića na volanu kada on nosi bele rukavice koje sam uradila za njega. Naravno, osmislila sam i modele koje će nositi i Katarina Radivojević, Sonja Kolačarić, Nenad Jezdić... Ipak, morate sačekati premijeru i videti kako sve to izgleda, ali, priznajem da je uvek zanimljivo raditi nešto drugačije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.