Bubble Tea – by Lure: nova eksplozija ukusa na tržištu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 10:21

Bubble Tea – by Lure: nova eksplozija ukusa na tržištu

Bubble Tea – by Lure, novootvoreni kutak na drugom spratu tržnog centra Galerija, u Food Hall-u, stigao je na naše tržište i obradovao sve ljubitelje ovog jedinstenog ukusa.

Očaraće vas paletom ukusnih i osvežavajućih azijskih napitaka, a glavna specijalnost su mlečni i voćni napici koji osvajaju svojim ukusom i kvalitetom.

„Srećni smo što imamo priliku da obradujemo one koji vole da eksperimentišu sa ukusima i što smo ponudili nešto nesvakidašnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i osvežavajuće u ovim letnjim mesecima koji dolaze. Nadamo se da će naš Bubble Tea - by Lure biti nezaobilazna stanica velikom broju posetilaca tržnog centra Galerija”, rekli su iz Bubble Tea – by Lure tima.

Joji Gabriel Hipolito je majstor azijskog porekla, koji preko petnaest godina izučava tehniku mešanja tradicionalnih azijskih čajeva sa modernim ukusima, i koji je tradiciju Azije doneo u našu zemlju.

Bubble Tea – by Lure pripremaju se od pažljivo izabranih sastojaka, a u ponudi imaju veliki izbor voćnih aroma, kao i različitih vrsta bobica, koje možete dodati u vaš napitak. Ono što ih čini posebnim su sirupi sa kojima sami možete kreirati vaš omiljeni ukus.

Bubble Tea – by Lure, osim u tržnom centru Galerija, možete naručiti i preko Mister D aplikacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bubble Tea - by Lure: nova eksplozija ukusa na tržištu

Izvor: Blic, 03.Jul.2023

Bubble Tea – by Lure, novootvoreni kutak na drugom spratu tržnog centra Galerija, u Food Hall-u, stigao je na naše tržište i obradovao sve ljubitelje ovog jedinstenog ukusa. Očaraće vas paletom ukusnih i osvežavajućih azijskih napitaka, a glavna specijalnost su mlečni i voćni napici koji...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.