Izvor: Blic, 26.Sep.2019, 20:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Buba Koreli će moći da plati da ne ode u zatvor, a konačno otkrivena i prava cifra JEDNE BOLI GLAVA, DRUGI VIČU "NIJE FER"

Poznati reper Amar Hodžić, poznatiji kao Buba Koreli, osuđen je na godinu dana zatvora zbog krivičnog dela neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, a pre četiri godine zbog ovih optužbi već je bio u pritvoru.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle 4 godine dolijao zbog droge: Buba Koreli osuđen na zatvor, a sada može da KUPI SLOBODU I TO ZA MALE PARE

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Sep.2019

Amar Hodžić (Buba Koreli) osuđen je na godinu dana zatvora zbog krivičnog dela neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, a pre četiri godine zbog ovih optužbi već je bio u pritvoru...Buba, prema izvoru iz kantonalnog suda u Sarajevu, ima pravo žalbe u roku od 15 dana, a oglasio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.