Izvor: Press, 17.Okt.2018, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brži rast kose više nije nedostižan san: Mister X lansirao revolucionarne X-LAB kapsule za negu i rast kose

Poslednjih godina, mnoge dame, ali muškarci, sve češće se susreću sa problemima slabljenja, opadanja ili iznenadne proređenosti kose. Iako postoje brojni preparati na našem tržištu, uzrok beživotne kose često leži u nedostatku nekog od minerala, vitamina ili optimalne vrednosti gvožđa.
Upravo iz tog razloga, jedan od najpoznatijih beogradskih frizera, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Mister X, u saradnji sa kompanijom MaxMedica razvio je posebne X-LAB kapsule koje predstavljaju multivitaminski kompleks, obogaćene posebnim mineralima, vitaminima, kao i ekstraktima lekovitog bilja. Kapsule u potpunosti regenerišu oštećenu i beživotnu kosu i stimulišu rast novih vlasi. Pored toga, ujedno štite kosu od svih atmosferskih i spoljnih uticaja, a namenjene su kako ženama, tako i muškarcima. Tim eksperata, na čelu sa frizerom beogradskog creme de la creme-a, garantuju da će nakon tretmana sa X-LAB kapsulama kosa biti sačuvana kao pod staklenim zvonom.

Novi preparat na tržištu sprečava opadanje kose, povećava obim dlake i štiti kosu od oštećenja i spoljnih uticaja. Kompleks vitamina, minerala i prirodnih ekstrakata kojima obiluju X-LAB kapsule doprinose boljoj prokrvljenosti temena, hrane folikul dlake, čineći ga jačim i na taj način povoljno utiču na rast kose.
Na sinoćnjoj promociji od poznatih sreli smo Anu Bekutu, Nedu Ukraden, Sanju Djordjević, Kiju Kockar, Vesu Jevrosimovića, Mladena Milivojevića - Barona, Melinu Džinović, glumicu Katarinu Radivojević i mnoge druge...

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.