Brushalter steže ko malter!

Izvor: Dzungla.org, 15.Feb.2012, 10:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brushalter steže ko malter!

Nekada su žene vešto skrivale svoje prsluče, a na mladim devojkama je bilo nepristojno videti ga, čak i ako se samo nazire! Međutim, danas se naše poznate i manje poznate dame ne libe da ispod svojih raskošnih toaleta pokažu malo i veša!

Tako je Viki Miljković jednom prilikom na sebe odenula čakšir gaćerone i crni grudnjak, a preko toga crnu čipku, pa tako izašla na scenu! Za razliku od nje, koja je namenski pokazala šta nosi ispod odeće, njena koleginica Romana >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Panić uglavnom muku muči sa brusevima. Ona pokušava da ih sakrije, ali avaj - ovaj komad se uvek nekako pojavi ispod njenih kostima! Folk legenda Vesna Zmijanac preferira crne brushaltere i uvek ih lepo iskombinuje sa ostatkom garderobe, u šta smo se uverili na jednom snimanju, dok Seka Aleksić pribegava da od crnog prslučeta napravi glamur! Tako je već prepoznatljiva njena kombinacija suknje, brusa i čipke preko! Na svu sreću, raskalašna Seka i ima šta da isturi! Njena ljuta rivalka Jelena Karleuša imala je takođe iskustva sa ovom pojavom, pa je svoju „šanel“ ogrlicu upotpunila crnim brusom ispod svetle haljine!
(Izvor: Alo)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.