Izvor: Blic, 10.Mar.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brus Vilis preti momcima koji izlaze

Brus Vilis preti momcima koji izlaze sa njegovom kćerkom

Brus Vilis je u intervjuu američkoj televiziji ABC priznao da svakog tinejdžera koji želi da izađe sa njegovom kćerkom Rumer (16) podvrgne ispitivanju i pri tom pošteno isprepada! Brus je rekao: 'Pokušavam da devojke shvate šta ti momci žele. Ispitujem mladiće i mislim da se oni mene pomalo plaše. Kažem im da želim da mi se kćerka vrati kući u istom ‘stanju’ u kojem je i otišla. Ukoliko se to ne desi, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zapretim im da ću ih ubiti! Nakon toga vidim da se znoje, a kolena počinju da im klecaju'.

Boj Džordž napao Eltona Džona i Eminema

Boj Džordž, koji se proslavio kao pevač grupe 'Culture club', inače, osvedočeni homoseksualac, napao je Eltona Džona zbog dueta koji je on 2002. godine snimio sa Eminemom. Boj Džordž je za 'Tajms' izjavio: 'To bi bilo kao da sam ja pevao sa Polom Potom (bivšim kambodžanskim diktatorom). Eminem, koji je poznat kao neko ko propagira homofobiju, zadrta je seljačina i mislim da bilo koji gej sa malo mozga smatra strašno uvredljivim to što je Elton nastupao sa njim'.

'Cafe del Mar' u 'Zvezdara teatru' u subotu, 12. marta

U subotu, 12. marta, u 'Zvezdara teatru' predstaviće se Bruno S, rezident DJ 'Cafe del Mar' žurki. Beograđani će n kratko osetiti sunce sa Ibice i jedinstvenu atmosferu ovog kluba u kome je čil-out životni stil. Jedan od razloga za ogomni uspeh 'Cafe del mara' je fantastični album iz 1994. godine sa chill out muzikom koji je i tada, ali i danas predstavljao začetak specifičnog čil-aut stila. Od tada pojavilo se mnogo imitatora, međutim, samo je jedan 'Cafe del mar', a u to ćemo se u subotu uz DJ Bruna i sami uveriti. Za domaću podršku su zaduženi DJ Aćim i DJ Plete. Karte u pretprodaji koštaju 570 dinara i mogu se nabaviti u prodavnicama IPS-a.

Rene Zelveger u vezi sa irskim pevačem

Rene Zelveger je nedavno po prvi put fotografisana zajedno sa svojim novim dečkom irskim pevačem Demijanom Rajsom. Njih dvoje su snimljeni u jednom restoranu u Los Anđelesu, a izvor 'Njujork posta' kaže: 'Izgledali su veoma srećno zajedno. Ona je bila neformalno obučena, što se Demijanu mnogo dopada. Inače, Rene i Demijan su u vezi od februara, ali žele da sačuvaju svoju intimu od novinara, pa je zato Rajs odbio da je prati na dodeli 'Oskara''.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.