Brus Vilis ponovo tata!

Izvor: S media, 26.Okt.2011, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brus Vilis ponovo tata!

Glumac Brus Vilis će kako američki mediji prenose postati otac još jednog deteta. Njegova žena Ema Heming je navodno trudna i čeka njihovo prvo zajedničko dete.

- Već se vidi da je trudna, rekao je jedan izvor. Vilis već ima tri ćerke s bivšom suprugom Demi Mur, 23-godišnju Rumer, 20-godišnju Skaut i 17-godišnju Talulu.

Nedavno je Brus otkrio kako bi voleo da ima još dece, ali nije jako zagrejan za tu ideju.

"Umri muški 5" na salašu
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Švarceneger otkrio spomenik samom sebi

Holivudske zvezde snimaju u Bugarskoj

- Voleo bih da imam ili stotinu ili više nijedno. Nije mi važno. Zbog Eme se odlično osećam, rekao je 56-godišnji glumac, koji je sa sadašnjom partnerkom u braku od 2009. godine. Kad je upoznao Emu, kaže Brus, bio je najsrećniji čovek na svetu i dalje se tako oseća. Glumac i Ema još nisu komentarisali napise o trudnoći, prenosi Index.hr.

A NJU je Brus Vilis upropastio.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Supruga Brusa Vilisa trudna

Izvor: Blic, 27.Okt.2011, 08:50

Glumac Brus Vilis sa Demi Mur ima tri ćerke, a njegova nova supruga Ema Heming je navodno trudna...Prijatelj para otkrio je za "Life & Style” da se manekenki već vidi trudnički trbuščić, kao i da su ona i Brus jako srećni zbog bebe. Par još nije zavanično potvrdio trudnoću...Manekenka...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.