Britni obrijala glavu zbog droge

Izvor: Blic, 25.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britni obrijala glavu zbog droge

Bio je to šok za obožavaoce američke pevačice Britni Spirs: pop-zvezda je iznenada, sredinom februara, obrijala dugu plavu kosu, a taj njen postupak je tumačen kao nepromišljena akcija u trenutku nervne slabosti. Međutim, sada je na videlo izbio pravi razlog.

Prema rečima bliskog prijatelja poznatog para, njena odluka da se obrije do glave povezana je sa sporom oko starateljstva sa njenim bivšem mužem Kevinom Federlajnom, koji joj je, navodno, zapretio da će je na sudu optužiti >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za konzumiranje droge, piše bulevarski časopis „Dejli miror".

„Kevin je iznervirao Britni kada joj je rekao da bi čak i kada bi neko pušio marihuanu u njenoj blizini to ostavilo tragove koji bi bili otkriveni prilikom testiranja na drogu", izjavio je izvor. Zato je Spirsova odlučila da obrije glavu i čak je poslala svoju majku u frizerski salon da pokupi pramenove odsečene kose. Pevačica i manje uspešan rep muzičar Kevin Federlajn trenutno se sude oko starateljstva nad zajedničkim sinovima Džejdenom Džejmsom i Šonom Prestonom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.