Britni može da viđa decu više nego pre

Izvor: Blic, 07.Maj.2008, 13:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britni može da viđa decu više nego pre

Sud u Los Anđelesu dozvolio je pevačici Britni Spirs da više vremena provodi sa svojom decom. Tu novost medijima je preneo advokat njenog bivšeg muža Kevina Federlajna, posle sudskog saslušanja, prenose britanski mediji.



Pevačici će biti dozvoljeno da viđa sinove uz prisustvo socijalnih radnika i svojih roditelja, ali je sud odbio da komentariše koliko će vremena Britni provesti sa decom. Advokat Mark Vinsent Kaplan je istakao da je Spirsova napredovala u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vraćanju na "stare staze”.

"Mi smo zadovoljni kako Britni napreduje i cenimo to što je i sud procenio da je otišla korak dalje," izjavili su juče njeni roditelji.

Britni Spirs bi trebalo da se ponovo nađe na sudu u julu da bi procenili kako ide njen dalji oporavak.

Mnogo fotografa i novinara pratilo je njen dolazak na sud u belom "lend roveru”. Prethodnih meseci Spirsova se nije isticala preterano u javnosti, ali se pojavila prošlog meseca u TV šou "Kako sam upoznao tvoju majku”.

Njen bivši muž je imao puno starateljstvo nad njihovom decom od januara ove godine, kada je Spirsova odvedena na psihijatrijsko lečenje.

Lični život posrnule pop zvezde pošao je nizbrdo posle njenog raskida sa Federlajnom 2006. godine. Paparaci su je sve više hvatali kako se čudno ponaša. Obrijala je glavu, udarala je kola kišobranom, otišla je na lečenje zbog zavisnosti i dva puta je ambulantnim kolima odvođena na psihijatriju.

Izgubila je starateljstvo nad dvoipogodišnjim Šonom Prestonom i dvadesetomesečnim Džejdinom Džejmsom u oktobru prošle godine, a potpuno su joj zabranili da viđa decu u januaru ove godine.

Kevin Federlajn se u februaru složio da njene posete mališanima budu uz prismotru socijalnog radnika. U međuvremenu, otac Britni Spirs preuzeo je brigu o imovini svoje ćerke, dok se ona potpuno ne oporavi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.