Britni Spirs večeras u Zagrebu (VIDEO)

Izvor: S media, 01.Okt.2011, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britni Spirs večeras u Zagrebu (VIDEO)

Britni Spirs će večeras održati koncert u Zagrebu, a hrvatski mediji prenose da vreme koje provodi u hotelu "Westin" uglavnom provodi igrajući se sa sinovima.

Pevačica Britni Spirs je u Hrvatsku stigla autobusom u četiri sata ujutro iz Budimpešte, gde je nastupila u petak uveče.

Odsela je u hotelu 'Westin', a njena lična pomoćnica je rekla kako još uvek ne želi da izlazi iz hotela jer se igra sa sinovima Šonom Prestonom (5) i Džejden Džejmsom (4). >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Ispred hotela snimljen je njen otac Džejmi, kojeg je pevačica angažovala za organizaciju svoje svetske turneje, prenose hrvatski mediji.

Britni Spirs: Ništa od karnevala za rođendan

Britni:Provokativnija od Merlinke... (VIDEO)

Britni Spirs obukla donji veš! (FOTO)

Na turneji "femme Fatale" Britni prooviše svoj sedmi album s hitovima kao što su "'Hold It Against Me" i "Till The World Ends".

Zbog zahtevne koncertne produkcije kapacitet zagrebačke Arene smanjen je na 12.000 mesta.

S pevačicom će na koncertu nastupiti i Ela Dvornik (20) i Ornela Bešker Amulić (24), pobednice takmičenja "Kad se pretvorim u Britni".

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.