Britni Spirs će glumiti Bogorodicu

Izvor: Blic, 14.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britni Spirs će glumiti Bogorodicu

Američku pop pevačicu i skandal damu Britni Spirs uskoro bi mgla da se vidi na filmu u ulozi u kojoj je mnogi nikada ne bi zamislili - ulozi Bogorodice.

Francuski producent Filip Reboa kontaktirao je pop divu ponudivši je da glumi majku sina Božjeg u satiričnom filmu o rođenju Isusa Hrista "Sweet Baby Jesus".

On je u izjavi za list "Ju Es vikli" rekao da je morao da ubedi svoje saradnike koji su na njegov predlog odgovorili "Samo ne ona!" "Ja, na protiv, smatram >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da je to brilijantan izbor", kazao je Reboa.

Film je moderan prikaz Isusovog rođenja, u kojem 19-godišnja Marija ostaje trudna, a da tačno ne zna ko je otac njenog deteta. Dete dolazi na svet na Božić u Betlehemu, gradiću u američkoj državi Merilend, i ubrzo se pronosi glas da se radi o drugom dolasku Isusa Hrista.

Više nego drsko ostvarenje koje će, ukoliko Spirs bude pristala da u njemu glumi, biti još kontroverznije, piše list.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.