Britanci se raduju, stiže beba!

Izvor: Mondo, 15.Okt.2018, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Britanci se raduju, stiže beba!

Vojvotkinja od Saseksa i supruga princa Harija je trudna, pišu britanski mediji.

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl i princ Hari objavili da očekuju bebu.

Their Royal Highnesses The Duke and Duchess of Sussex are very pleased to announce that The Duchess of Sussex is expecting a baby in the Spring of 2019. pic.twitter.com/Ut9C0RagLk

— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) October 15, 2018

"Velika nam je čast da objavimo da beba stiže na proleće >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 2019. godine".

Lepe vesti su stigle samo nekoliko sati nakon što su Megan i Hari stigli poslom u Sidnej gde će boraviti dve nedelje. Kada je Megan izašla iz aviona u širokom kaputu, u mnogima se probudila sumnja da je vojvotkinja u drugom stanju.

Britanski princ Hari i američka glumica Megan Markl venčali su se u maju ove godine. Njihovo venčanje je bilo jedno od glavnih događaja u Britaniji, a direktan televizijski prenos gledali su milioni širom sveta.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.