Breskvica! (FOTO)

Izvor: Mondo, 17.Sep.2018, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Breskvica! (FOTO)

Pevačica se pohvalila kako dobro izgleda u novom kupaćem kostimu.

Dženifer Lopez (47) je ponosna na svoje "breskvice", pa je odlučila da se pohvali svima kako izgleda fantastično u novom kupaćem kostimu koji je baš u bojama ovog voća.

Zbog toga smo imali sreće da je izbliza vidimo dok se odmara pored bazena u Las Vegasu, a ona se potrudila da fanovima pokaže kako izgleda iz svih uglova dok nosi ovaj jednodelni kupaći koji joj je otkrio dobar deo grudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i pozadine.

Kome smeta, nek ne gleda! (FOTO, VIDEO)

A, pošto je bila u dobrom raspoloženju, odlučila je i da se našali u opisu fotografija, pa je koristila izraz "peaches" (breskve, breskvice) kako bi opisala koliko je srećna, a sve nas ostale naterala da mislimo na nešto drugo osim voća...

Uživajte!

View this post on Instagram

Everything’s just peachy #tangerinedream #peachesNCream #topnaughty #suitsandfruits #throwingshades #doublebuns Knot your average peach To peach their own Practice what you peach

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Sep 16, 2018 at 7:46pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.