Brena: Želela sam da me zovu Sofija

Izvor: Blic, 17.Feb.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brena: Želela sam da me zovu Sofija

Lepa Brena je gostujući u emisiji „Nedeljom u 2” na HRT-u ispričala kako planira da organizuje „Zvezde Granda” i u Hrvatskoj, najavila je svoj koncert u Zagrebu krajem maja i prvi put javno izjavila da joj se nadimak Brena nikada nije posebno sviđao i da bi više volela da joj je umetničko ime bilo Sofija, po uzoru na glumicu Sofiju Loren.



Na pitanje Aleksandra Stankovića, voditelja, da li je njena muzika kič, odgovorila je kako je zadovoljna >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << jer je to što je ona prva počela da peva postalo novi muzički pravac. „Šou-biznis mora stvarati iluziju sreće.”

Tvrdi da bi se „Grand” kada bi došao na hrvatsko tržište, njemu i prilagodio.

- Ljudima puštamo ono što vole da vide. Cilj „Grand produkcije” je da pronađe nove talente. Onda preko emisija i SMS-ova omogućavamo publici da prepozna svoje zvezde. „Pink” je odlična televizija, a ljudi daljinskim mogu da odaberu šta će gledati - rekla je folk zvezda.

Brena je u emisiji ispričala i to da je pevanjem ozbiljnije počela da se bavi kad je došla na fakultet u Beograd. Nije bila iz bogate porodice, pa se brzo suočila sa životnom stvarnošću.

„Na fakultetu sam bila gladna”, priznala je, dodavši kako je verovala u sebe i počela da se izdržava pevanjem.

Želi da se njena deca sama izbore za svoje ime. „Moraće da završavaju škole u inostranstvu jer bi ovde imali privilegije zbog svog prezimena”, rekla je Brena.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.