Brega je dobar, Alen perfidan, a Bebek me mrzi

Izvor: Mondo, 28.Nov.2018, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brega je dobar, Alen perfidan, a Bebek me mrzi

Mladen Vojičić Tifa govori o odnosima sa pevačima i frontmenom Bijelog dugmeta.

Legendarni pevač Bijelog dugmeta kaže da Željka Bebeka ne može očima da vidi, da sa Alenom Islamovićem nastupa širom planete, iako nisu u dobrim odnosima, dok za frotmena Gorana Bregovića kaže da je rođen pod srećnom zvezdom i da je privilegija biti u njegovom društvu.

"Bebek i Alen imaju problem s mnom. Ovaj stariji me patološki mrzi. Kada sam došao bend, Bebek je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << šest studijskih albuma, a oni su ga odmah zaboravili zbog mene. Ali šta ću mu ja, nisam ja kriv. On je uskogrud", kaže Tifa za "Hit".

S drugim pevačem legendarnih "Dugmića", Tifa čak i nastupa, ali se nekad i potuče.

"Dugmići" popucali, evo i dokaza! (VIDEO)

"Alen je vojnik, ali perfidan vojnika. Ne želim da umanjim njega kao ličnost, ali se razlikuje od mene. Mi ne moramo da budemo na ratnoj nozi, ali se svašta dešava u našim životima i ne bih da pričam o tome".

Tifa kaže da je Bregi najbolje s njim, jer nikada ne zna na čemu je.

"Ali to je život- neizvesnost! Goran je rođen pod srećnom zvezdom, on to i sam kaže. Šega je ući u samoposlugu u Americi i dobiti zelenu kartu. Onih godina kada je počinjao, ljudi na prostoru bivše Juge nisu bili tehnološki osvešćeni, a on je putovao i od svakog muzičkog kritičara uzimao delić i kreirao svoj lik. To ne umanjuje njegovu inteligenciju, čak potvrđuje da je natprosečno inteligentan".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.