Bred slikao Andželinu dok doji blizance Noksa i Vivijen

Izvor: Blic, 11.Okt.2008, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred slikao Andželinu dok doji blizance Noksa i Vivijen

Poznati američki modni magazin „W" objavio je set ekskluzivnih fotografija Breda Pita koji je za njih fotografisao svoju partnerku Andželinu Žoli dok doji njihove blizance.

Andželina je na fotografijama blago obnažena, a ova vest je brzo obišla ceo svet. Fotografije su nastale u periodu kada su Andželina i Bred boravili sa svoje šestoro dece u francuskom dvorcu „Miraval", gde se porodica sakrila od navale paparaca nakon rođenja blizanca. Andželina je fotografisana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u sedećem položaju, bluza joj je smaknuta sa jednog ramena i otkriva jednu dojku, koju donekle prikrivaju prstići jedne od beba koja u tom trenutku doji, a glumica se nežno osmehuje.

- Pozirala je Bredu dok je dojila blizance i smatram da je slika napravljena s puno ukusa - prokomentarisao je jedan od prijatelja glumačkog para. Andželina je i sama nedavno priznala kako je staru kilažu povratila upravo zato što je dojila svoje novorođene blizance i ohrabrivala druge majke da i one učine isto.

- Jedu svaka tri sata pa ih onda istovremeno dojim i verujte da pomaže - tvrdi Žolijeva.

Iako je ovaj holivudski par navikao da ih drugi slikaju, to što je Bred ovoga puta bio u ulozi fotografa otkriva za sada njihovu nepoznatu intimu i prisnost. Nije poznato za koju sumu je poznati glumački par ustupio fotografije magazinu „W", ali će sredstva najverovatnije ponovo otići u humanitarne svrhe.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.