Bred poklonio Anđelini prsten svoje prabake

Izvor: Press, 03.Apr.2013, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred poklonio Anđelini prsten svoje prabake

Bred je Anđelini poklonio drugi venčani prsten, koji je pripadao njegovoj prabaki. Anđelina je taj prsten nosila prilikom posete Africi, jer nije htela da ispadne hvalisava noseći skupi verenički prsten.
Glumica je rešila da skine prsten vredan 250 hiljada funti, kada je nedavno posetila Kongo i Ruandu. Videvši fotografije koje su pokrenule glasine da su raskinuli veridbu, Bred ju je iznenadio jednostavnim zlatnim prstenom koji će nositi tokom svog humanitarnog rada.
- Bred je u potpunosti razumeo situaciju. Želeo je da je obraduje, pa joj je poklonio skromniji prsten svoje prabake - rekao je izvor.
Izvor: Adria Media

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Bred Pit poklonio Anđelini prsten svoje prabake

Izvor: Svet plus, 04.Apr.2013, 14:47

Anđelina je išla u posetu deci u Africi i zaključila je da je neumesno nositi skupoceni nakit pred gladnom decom u Kongu i Ruandi.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.