Bred Pit besan zbog napada Dženifer Aniston na Andželinu Žoli

Izvor: Blic, 13.Nov.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bred Pit besan zbog napada Dženifer Aniston na Andželinu Žoli

Bred Pit je navodno besan zbog komentara koje je njegova bivša žena Dženifer Aniston u intervjuu za američko izdanje časopisa "Vog” uputila na račun nejgove sadašnje partnerke Andželine Žoli, prenosi britanski tabloid Dejli mejl.



U intervjuu koji će se pojaviti u decembarskom broju poznatog modnog časopisa, Dženifer (39) je rekla da "to što je Andželina uradila nije ni malo kul", aludirajući na Andželininu (33) izjavu da je njena veza sa Pitom počela >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za vreme snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit", dok su Bred i Dženifer još bili u braku. Poznati glumački par je inače prvobitno tvrdio da je njihova romansa počela tek posle snimanja filma i Bredovog razvoda.

Dženifer u intervjuu tvrdi i da su ona i Bred još uvek u vrlo bliskim odnosima, ali izvor blizak Andželini i Bredu kaže da su oni bili jako besni zbog njenih komentara i da su mislili da je "njen život otišao dalje i da neće biti potrebe da se otvaraju stare rane".

Delove intervjua koji je šokirao Holivud prvi je preneo Dejli mejl, a to je ujedno prvi put da je bivša zvezda serije "Prijatelji" javno progovorila o svojoj suparnici i svom razvodu.

Dženifer u intervjuu tvrdi da nije znala da se njen muž zaljubio u Andželinu na snimanju filma 2005. godine, a da je to saznala tek kasnije zahvaljujući Andželininom intervjuu za "Vog" 2006. godine u kome je govorila o tome kako je njena afera sa Bredom počela.

"Mislim da je neprikladno što je takve detalje odlučila da iznese u javnost. To što je rekla da je jedva čekala da (zbog Breda) dođe na posao, to nije bilo fer", rekla je Dženifer.

Dženifer je međutim izjavila da nema ništa protiv Breda.

"Ponosna sam na njega i divim mu se. Redovno komuniciramo i čestitala sam mu kada je dobio bebe."

O svom razvodu Dženifer kaže: "Nije prošlo toliko loše. Naravno, razvod nikome ne pada lako, ali u ovom trenutku mi to sve izgleda toliko daleko da se više i ne sećam mračnog perioda."

"Na kraju smo se rastali na miroljubiv način", nastavlja Dženifer. "Nije bilo zlobe i mržnje kao što su prenosili pojedini mediji. Jednostavno smo imali neuspeli brak. I odmah posle razvoda smo se sreli i vodili dug razgovor i od tada se odnosimo jedno prema drugom sa puno topline i poštovanja".

U intervjuu Dženifer takođe iskreno priča o svojoj sadašnjoj vezi sa pevačem Džonom Mejerom, kao i svojoj želji da dobije decu. Glumica takođe poriče glasine da je nesrećna u ljubavi i čak kaže da je do sada bila neverovatno srećna.

"Samo zato što nemam muža, decu i kuću u Konektikatu ne znači da sam nesrećna. To je moj život i ja se osećam dobro. Ne mogu da budem ono što nisam i tamo gde nisam, upravo se nalazim tu gde treba da budem."

Za svog bivšeg dečka, glumca Vinsa Vona kaže da je bio "njen defibrilator".

"On me je bukvalno vratio u život. Obožavam ga. Bio je divan i zabavan i perfektan".

Glumica takođe kaže da se posle nekoliko godina otuđenosti ponovo pomirila sa majkom, sa kojom je bila u lošim odnosima jer je medijima pričala nešto o njoj što nije trebalo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.