Izvor: Mondo, 10.Nov.2017, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brat pevačice osuđen za silovanje devojčice!

Pevačica će se verovatno do sada pa nadalje pretvarati da nema brata...

Brata svetski poznate pevačice Niki Minaž je sud proglasio krivim za seksualno zlostavljanje jedanaestogodišnjakinje za koju je tvrdio da ju je gledao kao "svoju ćerku".

Dželani Maraž (38) će možda dobiti doživotnu robiju nakon presude u četvrtak, a zvanično će se znati koja mu je kazna 14. decembra. Tužioci su tvrdili da je Maraž silovao devojčicu koja je tada imala svega >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 11 godina.

Žrtva sada ima 14 godina i svedočila je na sudu gde je ispričala da nije imala izbora u vezi sa tim šta joj je radio, kao i da ju je često nazivao svojom "lutkom".

Poroti je rekla da ju je pre toga tretirao kao ćerku, ali joj potom rekao da je zlostavljanje njena krivica i da je ona "želela da se to dogodi". U pitanju je kćerka njegove tadašnje supruge Džeklin Robinson.

Silovanje deteta ili "žickanje" novca?!

Policija je potvrdila da je našla Maražovu spermu na pidžami devojčice, ali je odbrana tvrdila da su devojčica i majka podmetnule taj dokaz...

Odbrana je takođe insistirala na tome da je celo suđenje počelo kao farsa kako bi se od Dželanijeve poznate sestre izvuklo 25 miliona dolara, ali su isto tako morali da se "ugrizu za jezik" nakon što su rekli da će Niki Minaž da svedoči za svog brata, što pevačica nikada nije uradila, kao ni komentarisala ovu situaciju.

Dželani je na zajedničkoj fotografiji skroz desno:

Old throwback picture! I do not really do all this internet stuff and it's not even mine a fan page dm'd me! Happy Tuesday!✌ I look serious, I mean business

A post shared by Jelani Maraj (@jelanimaraj) on Aug 31, 2015 at 6:14pm PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.