Brat od ujakovog pašenoga Rikija Martina u Beogradu početkom nedelje

Izvor: Njuz.net, 22.Jul.2012, 15:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Brat od ujakovog pašenoga Rikija Martina u Beogradu početkom nedelje

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Hil (drugi s leva) tokom jednog od nastupa

BEOGRAD, 22. jul 2012, (Njuz) – Džeremi Hil, perkusionista i brat od ujakovog pašenoga Rikija Martina, verovatno će tokom sledeće nedelje doći u privatnu posetu Beogradu, ekskluzivno saznaje Njuz.
Hil dolazi na poziv Marijane Berić, dvadesetdvogodišnje studentkinje iz Beograda, koju je upoznao na prekookeanskom brodu, na kome su zajedno radili tokom prethodnih šest meseci.
- Marijana je sjajna >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << i izuzetno zabavna devojka – izjavio je Hil – Imali smo zaista puno vremena da se upoznamo i združimo, i kada sam joj rekao da mi je Riki Martin rođak, kada sam joj objasnio o kakvom srodstvu je reč, ona mi je rekla da je to brat od ujakovog pašenoga. Oduševila se zbog tog saznanja i rekla mi je da moram da dođem u Beograd jer mnogo njenih drugara, a i generalno Srba naprosto obožavaju Rikija – dodao je perkusionista.
Hil je rekao da njegova poseta možda neće u potpunosti biti privatnog karaktera. On je već uveliko u pregovorima sa trojicom uličnih svirača iz Beograda koje mu je Marijana predložila za prijatelje na Fejbuku, i postoji velika mogućnost da će zajedno nastupiti ispred fontane u centru grada, što se nada da će većina srpskih medija ispratiti zbog njegovih rodbinskih veza sa svetskom zvezdom.
Goran Mirković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.