Bračni par dao ime detetu „New Folder“, dok ne smisle nešto bolje

Izvor: Njuz.net, 24.Nov.2012, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bračni par dao ime detetu „New Folder“, dok ne smisle nešto bolje

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Bračni par će dete remenovati čim smisli nešto bolje

NOVI SAD, 24. novembar 2011, (Njuz) – Bračni par iz Novog Sada, dao je svom novorođenom sinu privremeno ime „New Folder“ dok ne smisli nešto bolje,
saznaje Njuz.
Programeri Milica i Zoran Marković, nikako nisu mogli da se dogovore oko muškog imena koje im se podjednako sviđa, zbog čega su se odlučili da ne srljaju i ne donose brzoplete odluke zbog kojih će kasnije kajati.
- Jednostavno nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << uspeli da pronađemo ime koje se i Milici i meni podjednako sviđa – rekao je Zoran – Nismo želeli da pitamo lekara za detetov pol i do poslednjeg dana smo mislili da ćemo dobiti ćerku. Kada nam je doktor rekao da ipak imamo sina, ostali smo zatečeni i u potpunosti nespremni.
Markovići su našim novinarima rekli da su najbliži bili imenu Denis, ali su ubrzo shvatili koliko bi to zapravo glupo zvučalo.
Pošto je zakonski rok za upisivanje imena u matičnu knjigu rođenih 30 dana, mladi bračni par je izjavio da će to tada sigurno “reinemovati ime svog deteta, ako u ništa drugo onda u Sin.1”.
Goran Mirković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.