Boris Novković sada zna šta je čista ljubav!

Izvor: Press, 11.Sep.2017, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Novković sada zna šta je čista ljubav!

I to se desilo!
Foto:Promo
Boris Novković, prvi put u svojoj karijeri, otpevao je temu za jednu TV seriju. U pitanju je pesma "Čista ljubav" koju potpisuje kompozitor Dušan Bačić, a sudeći  po prvim komentarima, u pitanju je veliki hit. 
Obožavateljke širom regiona nisu ostale ravnodušne na Borisov šarm, budući da mu vreme definitivno ništa ne može i da  i dalje jednako za njim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << uzdišu kao nekada dok je pevao o Tamari. Spot je dodatno ulepšala i violinistkinja grupe  "Učiteljice" - Ana Vurcer, koja je i odsvirala violinu na numeri "Čista ljubav". 
Borisu se izuzetno dopala priča TV serije i uveren je da će ostvariti veliki uspeh. Kako smo dalje saznali, Boris Novković planira još novih pesama sa Bačićem, koje  će ispratiti i koncertnim aktivnostima.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Boris Novković sad zna šta je čista ljubav

Izvor: Story, 11.Sep.2017

I to se desilo! Boris Novković, prvi put u svojoj karijeri, otpevao je temu za jednu TV seriju. U pitanju je pesma “Čista ljubav” koju potpisuje kompozitor Dušan Bačić, a sudeći po prvim komentarima, u pitanju je veliki hit. Obožavateljke širom regiona nisu ostale ravnodušne na Borisov šarm,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.