Bordelima uz granicu sa Švajcarskom porastao promet

Izvor: Radio 021, 07.Feb.2015, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bordelima uz granicu sa Švajcarskom porastao promet

Vlasnici javnih kuća u pograničnim delovima zemalja iz švajcarskog okruženja zadovoljno trljaju ruke zbog rasta prometa koji je usledio posle skoka vrednosti franka, a među klijentima Švajcarci su sve brojniji.

Odluka švajcarske centralne banke da odustane od vezivanja franka za evro obradovala je javne kuće u švajcarskom susedstvu, naročito u Francuskoj i Nemačkoj, jer im je promet osetno porastao, a švajcarski klijenti sada čine polovinu ukupnih posetilaca, piše >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << švajcarski list 24sata.

Klijenti iz Švajcarske ne oklevaju da otputuju malo dalje, vozeći se i više od dva sata, kako bi uslugu bordela platili manje, tako da na parkinzima ispred ovakvih klubova u pograničnoj zoni dominiraju automobili s švajcarskom registracijom, navodi list.

Javne kuće u Švajcarskoj pažljivo prate situaciju. Neke od njih ne prijavljuju pad prometa, druge odbijaju da obelodane podatke, dok su neke već odlučile da reaguju ponudom popusta "zbog snažne domaće valute".

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.