Bond osim martinija, ostao i bez rečenice My name is Bond...

Izvor: Blic, 22.Sep.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bond osim martinija, ostao i bez rečenice "My name is Bond..."

Neverovatne vesti za ljubitelje serijala o Džejmsu Bondu nikako da prestanu, pa je režiser Mark Foster najavio novi šok odlukom da iz filma "Quantum of Solace" izbaci i najpopularniju rečenicu koju izgovara tajni agent 007!

Denijel Krejg je prema poslednjoj ruci scenarija trebalo da se tokom filma predstavi čuvenim "zovem se Bond, Džejms Bond", ali je Foster u dogovoru sa producentima procenio da su brojne uobičajene replike "zastarele" i da bi mogle da smetaju novom imidžu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Džejmsa Bonda.

"U scenariju je bio 'Bond, Džejms Bond', čak smo i snimili nekoliko scena, ali to nije izgledalo kako treba. Pomislio sam da bi trebalo da ih isečemo, a složili su se i producenti Barbara Brokoli i Majkl Vilson. Lepo je biti otvorenog uma u Bond formuli. Na kraju, uvek možeš da se kasnije vratiš na takve stvari", rekao je Foster.

Inače, u poslednje vreme je serijal o agentu 007 ostao bez nekoliko stvari koje su ga definisale još od 1962. godine i filma "Dr. No" - u najnovijem delu sage Bond će martini zameniti "Koka kolom Zero", neće više biti Mis Manipeni, kao ni "Kjua" (Q), špica već neko vreme nije uobičajena, a sada više nema ni poznatog predstavljanja...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.