Bon Džovi u junu u Zagrebu

Izvor: Blic, 27.Okt.2010, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bon Džovi u junu u Zagrebu

Američki rok sastav "Bon Džovi" koncertom 8. juna iduće godine na stadionu "Maksimir" u Zagrebu počeće evropski deo turneje "The Circle Tour", saopštila je danas hrvatska promoterska kuća "Lupa".

"'Bon Džovi' prvi put će nastupiti u Zagrebu. S obzirom da bend nikada nije nastupao u regionu, koncert 'Bon Džovija' sigurno će biti jedan od najvećih koji su održani na ovim prostorima", navode iz "Lupe", koja organizuje koncert sa agencijom AEG.

Kako je najavljeno, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pevač Džon Bondžovi i ostali članovi benda "boraviće u Zagrebu pet dana, od kojih će tri održavati probe za koncert kako bi osigurali obožavaocima fantastičan vizuelni i zvučni spektakl". Na evropskoj turneji posetiće 24 grada.

"Lupa" je saopštila da za zagrebački koncert od 5. novembra preko Eventima u prodaju kreće 30.000 ulaznica po cenama od 300, 330, 440, 800 i 2.000 kuna.

"Bon Džovi" se proslavio trećim metal albumom "Slippery When Wet" (1986) sa koga je bio svetski hit "Living o a Prayer". Bend je održao svetsku popularnost rok pesmama "Keep the Faith", "Bed of Roses", "It's My Life", "Have a Nice Day" i "Who Says You Can't Go Home".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.